, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κόντρα Καμμένου – Γεννηματά: «Εκπροσωπείτε την κλαδική διαρρηκτών»

«Ακροδεξιό μόρφωμα» χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, απαντώντας στους υπαινιγμούς του Αλέξη Τσίπρα περί συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του Πάνου Καμμένου.
«Εμείς δεν έχουμε συνεργασία με τον κ. Μητσοτάκη, εσείς συνεργάζεστε με το ακροδεξιό μόρφωμα, κοιτάξτε λίγο δίπλα σας, κάντε την αυτοκριτική και μετά να έρθετε να μιλάτε σε μας» δήλωσε η κ. Γεννηματά, απαντώντας στον πρωθυπουργό και τα όσα υποστήριξε, αναφορικά με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ για τη «στρατηγική νίκη της ΝΔ».
Η αναφορά της κ. Γεννηματά, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για τη συνταγματική αναθεώρηση, προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ είναι ένα κίνημα που κινείται στο χώρο του προοδευτικού κέντρου.
«Είμαστε άνθρωποι που συνεργαζόμασταν με τη Νέα Δημοκρατία πριν πάρει το Βορίδη και το Γεωργιάδη από την ακροδεξιά και συνεργαζόμαστε και με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που εγκατέλειψε τους κλέφτες και τους απατεώνες που σήμερα έχουν γεμίσει τον Κορυδαλλό», απάντησε χαρακτηριστικά.
«Η κ. Γεννηματά αντί να λέει ότι νομοθετούσε κατά εκείνων που σήμερα βρίσκονται στον Κορυδαλλό να θυμηθεί ότι ήταν εκείνη που προέτρεπε προσωπικά η ίδια τον πρόεδρο της επιτροπής να πει πως οι λογαριασμοί του Παπαντωνίου ήταν αριθμοί κινητών τηλεφώνων», συμπλήρωσε.
«Αυτοί είναι οι συνεργοί των εγκλείστων σήμερα στον Κορυδαλλό και εκείνοι που θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Τις απάτες και τις κλοπές του ΠΑΣΟΚ δεν θα τις ξεχάσει ποτέ ο ελληνικός λαός» προσέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Τώρα η δικαιοσύνη φτάνει και στην εποχή του Σημίτη, θα δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος. Είστε εσείς που εκπροσωπείτε την κλαδική διαρρηκτών στην πολιτική σκηνή και όχι εμείς», κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.