, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κύπρος: Οκταήμερη κράτηση του απαγωγέα των δύο αγοριών

Την οκταήμερη κράτηση του 35χρονου υπόπτου για την απαγωγή των δύο αγοριών την Τρίτη από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα διέταξε σήμερα το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σύμφωνα με το sigmalive.com.
Ο 35χρονος δράστης οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου η διαδικασία ήταν κεκλεισμένων των θυρών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Ανάμεσα στα στοιχεία-τεκμήρια που κατέθεσαν ενώπιον του Δικαστηρίου οι ανακριτές της υπόθεσης -σύμφωνα με το philenews.com-  είναι και μία πλαστική πλαστή ταυτότητα η οποία φέρει τη φωτογραφία του 35χρονου και αναφέρει ότι είναι «Δάσκαλος Δημοτικής Εκπαίδευσης».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πρόκειται για ταυτότητα που έχει κορδέλα, η οποία περνάει στο λαιμό και την οποία φέρεται να φορούσε ο Νικολάου για να ξεγελάσει παιδιά και να καταφέρει να τα πείσει να τον ακολουθήσουν.
Μεταξύ άλλων κατηγοριών, αντιμετωπίζει αυτές των:
-Απαγωγή ανηλίκου
-Περιαγωγή ανηλίκου
Η διαδικασία άρχισε στις 09:00 π.μ. ενώπιον του Δικαστηρίου και ολοκληρώθηκε περίπου 25 λεπτά αργότερα. Με την ολοκλήρωση της, οι Αστυνομικοί απομάκρυναν τον 35χρονο.

Την Τρίτη ο 35χρονος έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές, ενώ πολύωρες ήταν και οι έρευνες στο διαμέρισμα του, εκεί όπου εντοπίστηκαν μετά από οκτώ ώρες τα δυο αγόρια.
Σε δηλώσεις του στον κυπριακό ραδιοφωνικό «Άστρα» ο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι διερευνάται ακόμα το ενδεχόμενο κατά πόσον ο 35χρονος είχε και συνεργάτη, σημειώνοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής, από τις ανακρίσεις δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού το ανακριτικό έργο έχει μέλλον ακόμα.
Ο κ. Στυλιανού σημείωσε την συμβολή των πολιτών στην υπόθεση, ενώ όπως τόνισε λόγω του τελευταίου περιστατικού αλλά και των κρουσμάτων κυκλοφορίας ναρκωτικών στα σχολεία, ενδέχεται να ζητηθεί αυξημένος έλεγχος των σχολικών χώρων.
ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.