, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κώστας Τασούλας: Δεν θα διακοπεί ξανά η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας σε σημερινές του δηλώσεις εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής δεν θα ξανά διακοπεί από τους κ. Τζανοκόπουλο και Πολάκη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι «Από δω και πέρα αυτό που είδαμε χθες να γίνεται και να εμποδίζεται η επιτροπή από δυο βουλευτές μη μέλη, δεν πρόκειται να επαναληφθεί».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Θα διεξαχθεί κανονικά (η επόμενη συνεδρίαση) και θα προστατευτεί η αποστολή της επιτροπής». Σε ερώτηση για το τι θα γίνει σε περίπτωση που εμφανιστεί ο κ. Πολάκης, ο πρόεδρος της Βουλής είπε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε αλλού εκτός από την επόμενη συνεδρίαση».
Τέλος υπογράμμισε ότι «Δεν υπάρχει ‘’οποιοσδήποτε τρόπος’’. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που προβλέπονται γι’ αυτούς οι οποίοι μπαίνουν με το ζόρι και χωρίς να είναι μέλη σε μια επιτροπή, που μάλιστα έχει καθήκοντα ανακριτικού υπαλλήλου. Δεν είναι η επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.