, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κ.Γούλα: Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην παράταξη που υπονόμευσαν την υποψηφιότητά μου

Για την παραίτηση της από την θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αλλά και την απόσυρση της υποψηφιότητας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,  μίλησε σήμερα η Καλυψώ Γούλα.

“Η θέση της προέδρου έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, ιδιαίτερη ιδιότητα. Είσαι το νούμερο 2 μετά το δήμαρχο. Από τη θέση της δημοτικής συμβούλου παραιτήθηκα για λόγους ηθικής τάξης. Δεν θα μπορούσα να κάτσω να κάνω αντιπολίτευση σε πράγματα που ψήφισα, πίστευα και πιστεύω και με ψήφισαν οι ψηφοφόροι”, δήλωσε.

Όπως ανέφερε η συνάντηση της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη δεν είχε εντάσεις, διήρκησε μόλις 5 λεπτά.

“Πήγα του ανέφερα ότι παραιτούμαι από την υποψηφιότητα μου και τη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά εγώ ήμουν αμετάπειστη και του το αιτιολόγησα”, τόνισε.

Αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτηση ανέφερε ότι προσπάθησε να είναι ακριβής στην ανακοίνωση για να δώσεις εξηγήσεις πρώτα από όλα στον κόσμο.

Παράλληλα έκανε λόγο υπονόμευση της πορεία της προς τις εκλογές.

“Διέκρινα και ένιωσα ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην παράταξη, οι οποίοι επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορείας μας προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον”, δήλωσε στο “Πρακτορείο 104.9”, χωρίς να θέλει να αναφερθεί σε ονόματα.

Όπως είπε έγινε μια δημοκρατική διαδικασία που είχε επιλογές μέσα από τη δημοτική ομάδα, που συζητήθηκε μεταξύ των μελών της και πως θα γίνει η αυτή.

Η κ. Γούλα τόνισε πως υπήρχε μια κατάσταση με ψίθυρους και κουβέντες πίσω από τις πόρτες, με αποκορύφωση τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη μετά τη συνάντηση του με τον Σπύρο Βούγια.

“Θεώρησα ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε αυτή η υποψηφιότητα εντός του δημαρχιακού μεγάρου, σε σχέση με τη δική μου υποψηφιότητα, που είμαι η εκλεγμένη υποψήφια της Πρωτοβουλίας, υπονόμευε τη δική μου υποψηφιότητα”, είπε στο “Πρακτορείο 104.9”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.