, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κ. Ζέρβας: Πολλαπλά μηνύματα κατά την παρουσίαση νέων υποψηφίων (ΦΩΤΟ)

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και την παρουσίαση νέας σειράς υποψηφίων του συνδυασμού του που ακολούθησε. Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας ανέπτυξε τα πολιτικά του επιχειρήματα εν όψει της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Όπως τόνισε στην ομιλία του, «σε λιγότερο από 60 ημέρες η πόλη εκλέγει δήμαρχο. Γνωρίζω πολύ καλά πως μέχρι τώρα δεν έχουν ειπωθεί πολλά για την πόλη. Πιστέψτε όμως, αυτή είναι η επιλογή άλλων, δεν είναι δική μας ευθύνη. Αυτή είναι η επιλογή των κομματικών υποψηφίων, των κομματικών επιτελείων και των σκηνοθετημένων υποψηφιοτήτων».

Σε έναν μοντέρνο χώρο, παρουσία πολλών φίλων της παράταξης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, ο κ. Ζέρβας επέλεξε να κλιμακώσει την επίθεσή του προς τους ανθυποψήφιους καθώς έκανε λόγο για κομματικές επιλογές που «σας θεωρούν δεδομένους. Είναι στο χέρι σας να τους διαψεύσετε».

Αναφέρθηκε στο σύνθημα της παράταξης και της προεκλογικής καμπάνιας που είναι το «νίκη για τη Θεσσαλονίκη» και υποστήριξε πως «θέλουμε νίκη γιατί βαρεθήκαμε τις ήττες, βαρεθήκαμε και απογοητευθήκαμε από τις συγκρίσεις. Διότι αν δεν είναι ήττα το να ζεις σε μία βρώμικη πόλη τότε τι είναι; Αν δεν είναι ήττα να μην μπορείς να μετακινηθείς σε πόλη, τότε τι είναι; Αν δεν υπάρχουν σοβαρές υποδομές ανάλογες του μεγέθους της πόλης, αν το εμπορικό σου κέντρο νεκρώνει σταδιακά, αν οι επιχειρήσεις σου φεύγουν από την πόλη και αν η πόλη γερνάει με ταχείς ρυθμούς, τότε τι είναι»;

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, όπως πράττει με κάθε ευκαιρία, φανερώνοντας πως θα κρατήσει το θέμα ψηλά στην προεκλογική του εκστρατεία. «Αν όμως κάτι μπορούμε να κάνουμε εμείς εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι να φτάσουμε στα πέρατα της οικουμένης και με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό να διατρανώσουμε την δική μας άποψη. Μόνο η Θεσσαλονίκη μπορεί να κερδίσει το όνομα της Μακεδονίας.

Αν γίνει ξανά μια πόλη πρότυπο, μία πόλη κομβικής σημασίας, κέντρο πολιτισμού, εμπορίου, εκπαίδευσης, τουρισμού και επιχειρηματικότητας. Αν η Θεσσαλονίκη αναλάβει να παίξει τον ιστορικό της ρόλο, τότε όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η Μακεδονία».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε επισήμως ακόμη μία ομάδα υποψήφιων συμβούλων φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 61.

Τα 24 νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής :

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΙΒΗ, Πολιτικός Μηχανικός – Βολεϊμπολίστρια
  2. ΚΟΡΟΞΕΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος – Μουσικός
  3. ΜΑΝΑΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ, Πολιτικός Επιστήμονας
  4. ΜΗΛΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ , Επιχειρηματίας
  5. ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΣΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, Δικηγόρος
  6. ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΑ, Αρχαιολόγος – Αρχιτέκτονας
  7. ΠΑΤΕΝΙΔΟΥ ΝΟΤΑ, Δικηγόρος
  8. ΠΑΤΤΑΚΟΥ-ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΡΙΤΑ, Αισθητικός
  9. ΤΟΓΙΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ, Μουσικός – Μουσικολόγος
  10. ΤΣΑΒΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Επαγγελματίας στον χώρο της υγείας.
  11. ΤΥΜΠΙΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Οικιακά
  12. ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΡΟΔΗ ΝΙΝΑ, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
  13. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΑΦΝΗ, Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Ευπαθών Ομάδων.
  14. ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΧΑΝΑΤΖΗ, Εικαστικός
  15. ΖΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΡΗΣ, Παιδίατρος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
  16. ΚΟΥΦΟΣ ΝΙΚΟΣ, Επιχειρηματίας
  17. ΛΙΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας – Βαλκανιολόγος
  18. ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Επιχειρηματίας
  19. ΝΑΖΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Επιχειρηματίας και φοιτητής ΤΕΦΑΑ
  20. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, Κομμωτής
  21. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝ, Ελεύθερος Επαγγελματίας – Event Manager
  22. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΙΟΣ (ΤΖΟΤΖΟΣ), Επιχειρηματίας
  23. ΤΣΕΤΗΣ ΣΑΚΗΣ, Επιχειρηματίας
  24. ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗΣ, Επιχειρηματίας

Φωτορεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.