, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κ. Κυριάκος: Ο Αυγενάκης έχει πέσει σε τεράστια πολιτική γκάφα

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε το θέμα με την εισήγηση της ΕΕΑ για ανάκληση πιστοποιητικών συμμετοχής από το πρωτάθλημα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.
Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και σημερινός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην υπόθεση και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης πρέπει να παραιτηθεί «αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση, δεν έχει άλλο δρόμο, γιατί η ΕΕΑ είναι προσωποπαγής και προσωποκεντρική επιτροπή, και ο ίδιος είναι αυτός που τν χρεώνεται».
Πιο αναλυτικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» στην τηλεόραση του ΟΠΕΝ ο Κυριάκος Κυριάκος είπε:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν η αιχμή του δόρατος, μεταξύ άλλων ομάδων που τα έβαλαν με ένα σύστημα, αυτή η μάχη δεν έχει κλείσει. Έχω την εντύπωση, ότι ο κ. Αυγενάκης αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγήκαν. Επέλεξε την ατζέντα που του δόθηκε και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, που είχε μία τακτική και προσπάθησε να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Αυγενάκης δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης, δεν αντιλήφθηκε ότι δεν πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση από ένα διοικητικό όργανο το οποίο αποτελείται, από οικονομολόγο, από πανεπιστημιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος τοποθετήθηκε δύο ημέρες πριν τη σύσταση της επιτροπής για την υπόθεση ή και ο πρόεδρος της επιτροπής προέρχεται από το Ηράκλειο και έχει στενές σχέσεις με τον υφυπουργό. Είναι μια προσωποπαγής επιτροπή, και την χρεώνεται ο Αυγενάκης. Πρέπει να παραιτηθεί αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση.

Εγώ 20 χρόνια προσπαθούσα να κάνω κατευναστικό ρόλο. Θέλω ο ΠΑΟΚ να αθωωθεί επειδή είναι αθώος, όχι επειδή οι δικαστές φοβούνται. Ο κ. Αυγενάκης έχει πέσει σε τεράστια πολιτική γκάφα. Κάποιος με πολιτική εμπειρία θα του πρότεινε να μην έχει εμπλοκή».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.