, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λευκή νύχτα σήμερα στο Πανόραμα

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Πλατείας Αριστοτέλους ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα. Θεσσαλονίκη, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ διοργανώνουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στο Πανόραμα με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Πρόκειται για μια πραγματικά ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη, «Λευκή Νύχτα», με πλούσιες μελωδίες, νόστιμα εδέσματα, πολύ κέφι.
Στη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» από τις 17.00 έως τις 00.00, όλα τα καταστήματα στο Πανόραμα θα είναι ανοιχτά και εκτός από τα εμπορεύματα τους θα προσφέρουν μουσική και κέφι μαζί με χριστουγεννιάτικα γλυκά, ποπ κορν και μπόλικο κρασί.
Στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώνει η «Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Πανοράματος» με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, προσκαλεί όλους τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημειώνοντας ότι «σκοπός της Λευκής Νύχτας αυτής της ιδιαίτερης γιορτής είναι η τόνωση και στήριξη της τοπικής αγοράς και η δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας με εκπτώσεις και προσφορές από όλες τις επιχειρήσεις»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.