, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λουτσέσκου: Έχουμε οκτώ βαθμούς προβάδισμα που στο γήπεδο είναι δέκα

φωτο eurokinissi

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Ρουμανία, μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο κανάλι «Digisport»:

«Έχουμε 8 βαθμούς προβάδισμα που στο γήπεδο είναι 10. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με τεράστια πίεση λόγω της τιμωρίας με αφαίρεση 2 βαθμών αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθώς τίποτα δεν είναι απλό και θα γίνει μεγάλη μάχη ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο όταν και θα παίξουμε τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Θα πρέπει όμως μέχρι το τέλος να είμαστε προσεκτικοί και να το χειριστούμε καλά» σχολίασε αρχικά.

Για τον βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Ρουμανία, είπε ότι: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά αλλά επίσης πολύπλοκη. Είμαι πολύ χαρούμενο γι’ αυτό το βραβείο αλλά αυτό που μετράει, είναι οι τίτλοι που κατακτούν οι ομάδες στο γήπεδο. Κατακτήσαμε το Κύπελλο αλλά και και το πρωτάθλημα που δυστυχώς, μας ενόχλησε πολύ που δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Στη ζωή και την επαγγελματική καριέρα δεν έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Ήταν μια όμορφη χρονιά αλλά και δύσκολη».

Ερωτηθείς για το αν μία ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά του σχολίασε πως: «Ναι σαν επιτυχία θα είναι χωρίς αμφιβολία. Για τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη είναι τεράστια η αναμονή των 35 χρόνων, υπάρχει μια τρομερή επιθυμία και αναμονή, όλοι μιλούν μόνο γι’ αυτό. Είναι τεράστια η αναμονή που οδηγεί σε τεράστια πίεση».

Όσον αφορά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων» απάντησε πως:  «Νομίζω πως από τη μία πλευρά ήταν η απογοήτευση να χάσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και από την άλλη ήταν μια ελεγχόμενη κατάσταση γιατί τα παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League, τα δώσαμε κοντά στα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε επιλογές, μιας ήταν δύσκολο να κάνουμε ένα σερί αγώνων υπό αυτές τις συνθήκες στο πρόγραμμά μας και επικεντρώσαμε την ενέργειά μας στο πρωτάθλημα προσπαθώντας την ίδια ώρα να κάνουμε το καλύτερο στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.