, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα

Καμία διάθεση για πανηγυρισμούς δεν έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του σημαντικού για τον ΠΑΟΚ εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (21/4, 19:00), όπως αποδείχθηκε στη χθεσινή ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του.
O Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους Βοιωτούς, οι οποίοι παρά τον υποβιβασμό τους θα «παλέψουν» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.
«Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ακόμα και να το πάρουμε, αλλά να ξέρετε ότι ο αντίπαλος, παρότι έχει υποβιβαστεί, θα παίξει στο 100%. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και να αποφύγουμε τα απρόοπτα, για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μέρα φιέστας στο τέλος του ματς, εφόσον όλα πάνε καλά.
Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε δικαίωμα να επαναπαυτούμε ακόμα για πολλούς λόγους. Γιατί πρέπει να κρατήσουμε και τον ρυθμό μας σε υψηλό επίπεδο για τους αγώνες του Κυπέλλου, οι οποίοι ακολουθούν και αποτελούν και τον επόμενο μεγάλο στόχο μας για φέτος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Λουτσέσκου στους παίκτες του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.