, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μέχρι 300 άτομα σε κάθε παιχνίδι της Super League

Το πολύ 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών ασφαλείας, των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των γιατρών, θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Μεταξύ άλλων στο πρωτόκολλο υγείας αναφέρεται:
1. Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
2. Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκομένων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση, δε θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα 300 άτομα.
3. Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.
Για παράδειγμα, ο μέγιστος αριθμός των αξιωματούχων στους πάγκους μπορεί να είναι 26 άτομα, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ομάδας 9 και της φιλοξενούμενης 4.
Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.