, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαίνεται η κόντρα Μπογδάνου και Luben – Ελληνοφρένειας! Ο βουλευτής κατέθεσε αγωγή (Video)

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το σάιτ Luben, με την εκπομπή Ελληνοφρένεια να μπαίνει στον καβγά υπέρ του σάιτ.
Τα πάντα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που έφτιαξε το Luben με δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο One.

Στη συνέχεια ο βουλευτής ανέβασε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο οποίο προϊδέαζε για νομική απάντηση στο Luben.
«Η βία, η καφρίλα, η ακραία, φασιστική αυτοδικία, έχουν ανάγκη τα
@LubenMag αυτού του κόσμου για να περνούν τη φασιστίλα τους με χαμόγελο. Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή μαζικής επικοινωνίας, τίποτα λιγότερο από πλυντήριο κοινών τραμπούκων. Ξεκινάμε με δίκη στις 05.03.20».
Έπειτα, ακολούθησε μια ακόμη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Μάθετε στο @LubenMag ότι στις 3 Μαρτίου εκδικάζεται υπόθεση δολοφονικών εναντίον μου απειλών που φιλοξενούνται στη σελίδα σας στο fb. Δεν με απασχολούν βίντεο η memes, αλλά περιπτώσεις όπως η παρακάτω (μία από πολλές) που το luben όχι μόνο φιλοξενεί, αλλά ενθαρρύνει. Καμία ανοχή».
Σε αυτό το tweet είχε ποστάρει και την παρακάτω φωτό από σχόλιο στο FB προφανώς του Luben:

Στις 31 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντώντας σε σχόλιο κάποιου άλλου χρήστη του Twitter που έγραφε «;o,τι και να εχει κανει δικαστικό ο Μπογδανος, το 5/3 δεν ισχυει. Αγωγή να εχει κανει, δεν προσδιορίζεται πια. Μήνυση να εχει κανει, αποκλείεται να εχει προσδιοριστεί ήδη. Μαλακιες λέει για 5/3», έγραψε (απάντηση Μπογδάνου): «Η αγωγή έχει γίνει προ πολλού. Και είναι για δολοφονικές απειλές για τις οποίες το λούμπεν ως διαχειριστής έχει ευθύνη – διότι δεν είναι μία ή δύο, αλλά γίνονται κατά σύστημα σε σελίδα που του ανήκει και ελέγχει. Ούτε αυτό το ξέρουν;».
Την ίδια ημέρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πόσταρε και το εξής: «Λούμπεν στο fb. Αυτά εκδικάζονται στις 5/3», μαζί με την ακόλουθη φωτό:

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμη tweet του Μπογδάνου στο οποίο εξηγεί γιατί εξερράγη: «Είπα πολλά για να πιαστούν στη Νέγκα, αλλά εστιάσαν ΜΟΝΟ στο μέρος όπου αναφέρομαι στον βανδαλισμό χριστιανικού ναού. Αυτό αποδόμησαν. Για αυτό πληρώνονται. Τώρα δεν δικαιούμαι να διαμαρτύρομαι ενώ αυτοί απειλούν και τραμπουκίζουν; Ας λένε ό,τι θέλουν. Θα μας βρίσκουν απέναντι».
«Υπάρχουν νόμοι»: Δεν αντιδράμε για τη σάτιρα, δικάζουμε τις δολοφονικές απειλές και τον νεοφασιστικό λόγο του μίσους
Και λίγο αργότερα έγραψε ο Μπογδάνος: «Υπάρχουν νόμοι. Και, κοίτα να δεις, ισχύουν και για το διαδίκτυο, και για τα σόσιαλ, ακόμα και για αγνές αριστερές σελίδες που υπηρετούν τον τα αντιχριστιανικά μπάχαλα και δολοφόνους υπέρ των ιδανικών του ανθρώπου. Ανήκουστο!».
Και ακόμη: «Αυτό. Θα φάμε ξύλο (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια), θα μας διασύρουν, θα πληρωθούν για αυτό. Στο τέλος θα επιβληθεί ο νόμος. Έναντι όλων, παντού. Δεν αντιδράμε για τη σάτιρα, σεβόμαστε τις ταυτότητες όλων. Δικάζουμε τις δολοφονικές απειλές και τον νεοφασιστικό λόγο του μίσους», μαζί με το σχετικό νόμο:

Αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πόσταρε ένα ακόμη σχόλιο εναντίον του Twitter:
Και έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ: «Η χυδαιότητα του συστήματος πληρωμένων ζαίων, φανατικών, κοινών τραμπούκων και του πλυντηρίου τους που λέγεται @lubemmag σε ένα τουιτ. Εμένα πήγαν να με σκοτώσουν, με σάπισαν, μου λείπει κομμάτι από το φρύδι και το χείλος κι αυτοί χαβαλεδιάζουν, λένε για μπεταντίν. Μέχρι τέλους!».
Ελληνοφρένεια υπέρ Luben
Στο σημείο αυτό μπήκε στη μέση η Ελληνοφρένεια, η οποία έγραψε: «Επειδή η φαιδρότητα νεοεκλεγέντα θλιβερού κλόουν βουλευτή είναι γνωστή και ανίκητη, για σενα @LubenMag ερχόμαστε μάρτυρες σε όποιο δικαστήριο σε σύρει η ματαιοδοξία κάθε άδειου τενεκέ που το μόνο που κάνει είναι θόρυβο με το εγώ του».

Η απάντηση Μπογδάνου στην Ελληνοφρένεια
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε στην Ελληνοφρένεια: «Ο ορισμός του θρασιμιού. Ούτε όνομα δε βάζουν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι κομμουνιστές – άσχετο που κάνανε καριέρα ως υπάλληλοι όποιου μεγαλοκαπιτάλα τους πάρει στη δούλεψή του. Από τον Αλαφούζο στο Μαρινάκη και μέσω Χατζηνικολάου, μια συμπαράσταση στο λούμπεν δρόμος» (επανήλθε λίγο αργότερα καθώς είχε ξεχάσει τον Alpha γράφοντας ο Μπογδάνος: «Σόρρυ παιδιά, ξέχασα τον κο Κοντομηνά»).
Το βίντεο της μήνυσης του Μπογδάνου στο Luben
Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επανήλθε στο θέμα γράφοντας: Με σεβασμό σε κάθε συμπολίτη με τον οποίο έχουμε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα, παρακαλώ δείτε και μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τα στοιχεία της μήνυσής μου. Διότι το θέμα με το luben δεν είναι η πλάκα, αλλά η βία. Ευχαριστώ και σταματώ τον τσακωμό στον βούρκο. Τα υπόλοιπα νομικά. και πόσταρε το ακόλουθο βίντεο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.