, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μανιαδάκης: Βρέθηκα μπλεγμένος γιατί αρνήθηκα να παραδεχτώ πράγματα που δεν έγιναν

Με την κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη συνεχίστηκε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Στην αρχή της κατάθεσης του ο κ. Μανιαδάκης φέρεται να είπε πως είναι κατηγορούμενος επειδή αρνήθηκε να παραδεχθεί πράγματα που δεν έγιναν και ότι βρέθηκε εμπλεκόμενος από έναν προστατευόμενο μάρτυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιαδάκης επεσήμανε πως έχει ελεγχθεί από κάθε αρχή, έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί του και δεν βρέθηκε καμία έκνομη πράξη.
Ο κ. Μανιαδάκης συνέχισε λέγοντας πως συνεργάστηκε με όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις και ουδέποτε διορίστηκε σύμβουλος υπουργού. Όπως είπε δεν ήταν σύμβουλος του Ανδρέα Λοβέρδου και πρόσθεσε – σύμφωνα με πληροφορίες- πως τον συνέδεσαν αδίκως και ψευδέστατα με έναν Υπουργό που ουδέποτε είχε την παραμικρή σχέση.
Παράλληλα τόνισε πως στον τομέα της υγείας έγινε η μεγαλύτερη αποκλιμάκωση δαπανών, υποστηρίζοντας ότι το 2009 το κόστος ήταν στα 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ και το 2014 έπεσε στα 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.