, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, με μεγάλη νευρικότητα, ο ΠΑΟΚ έκανε καταπληκτικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα με το Περιστέρι και οδήγησε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη της ήττα, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι έβαλαν το απίστευτο 10/17 στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τρομερή άμυνα, τους οδήγησε σε μία ακόμα εντός έδρας νίκη.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά, αλλά το Περιστέρι έδειχνε να βρίσκει καλύτερο ρυθμό (8-14) και με το απίστευτο τρίποντο του Γκρέι από το κέντρο, έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +5 (16-21). Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι φάνηκαν να εκνευρίζονται αρκετά από τις αποφάσεις Κορομηλά και Τσαρούχα, οι συνεχόμενες τεχνικές ποινές και οι βολές, έστειλαν το Περιστέρι στο 21-33, ο ΠΑΟΚ με Γκάρετ και Χάτσερ μείωσε, αλλά με τον Χάροου οι φιλοξενούμενοι, κρατούσαν το προβάδισμα (35-42).

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τον Κόνιαρη να πηγαίνει πάνω στον Χάροου να του χαλάει το ρυθμό και μαζί με αυτό, να χαλάει και τις περισσότερες επιθετικές επιλογές του Περιστερίου. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό, με την τρομερή ημέρα, τόσο του Φιλ Γκος όσο και του Γουίλιαμ Χάτσερ, που εκμεταλλεύονταν όλες τις αλλαγές στα σκριν του Περιστερίου, έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού και ουσιαστικά, του διασφάλισαν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει με χαμόγελα τον πρώτο γύρο, στο 8-5, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ενώ το Περιστέρι, γνώρισε την πρώτη του ήττα, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και στο δεύτερο μέρος, δεν είχε απαντήσεις στην ενέργεια του ΠΑΟΚ.

Πηγή: SDNA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.