, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί βρέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τι προειδοποιεί

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, μετά από ανάρτηση φωτογραφίας που την εμφανίζει γυμνή από τη μέση και πάνω σε σελίδα γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να υποστηρίζει πως πρόκειται για «παραποιημένο υλικό που προσβάλλει την προσωπικότητά της και τα προσωπικά της δεδομένα», ενώ η συγκεκριμένη σελίδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς την ακολουθούν περίπου 40.000 άτομα.
Ήδη η γνωστή ερμηνεύτρια ανέθεσε στον συνήγορό της κ. Νίκο Αγαπηνό την κατάθεση καταγγελίας – αναφοράς ενώπιον της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. «Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.
Μάλιστα προειδοποιεί ότι επιφυλάσσεται επί παντός νομίμου δικαιώματός της σε περίπτωση που γίνει αναπαραγωγή από μέσα ενημέρωσης ή άλλους χρήστες. «ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης» επισημαίνει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.