, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με όλα του τα «όπλα» στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές Σάββατο (20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ και στις 18:00 θ΄ αναχωρήσει για τον Βόλο.
Η προετοιμασία των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με μοναδική εξαίρεση φυσικά τον ούτως ή άλλως τραυματία Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος δεν υπολογίζονταν στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού. Πάντως, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θ΄ ακολουθήσει την αποστολή του «δικεφάλου», προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.
Μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία της μπάλας και δουλειά στις στημένες φάσεις, η ομάδα γευμάτισε στην Τούμπα και το απόγευμα οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν τον δρόμο για την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, όπου και θα παραμείνουν για τρεις ημέρες μέχρι την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.
Ελένη Τσαλκατίδου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.