, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Μια φορά έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση! Μου είπε απροκάλυπτα…»

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” και τον Τάσο Ριζόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Όταν έφυγα από τους ONE σταμάτησε και η συνεργασία μου με τον Γιώργο Θεοφάνους. Συναντιόμαστε μετά από 16 χρόνια. Αποχώρησα με διαφωνία με τον Γιώργο και επήλθε πικρία, μια κόντρα, ήταν φυσιολογικό. Χωρίς να υπάρχει κακία… Αλλά ψυχραθήκαμε. Η σχέση μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις και άμα αξίζει μια σχέση, στο τέλος βρίσκει το δρόμο της».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Μια φορά έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Υπήρξε άτομο που μου είπε αν θες να ενδώσεις γι’ αυτό και γι’ αυτό και θα σε κανονίσω στην τάδε δουλειά. Έτσι απροκάλυπτα. Και είπα όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Θέλει πολύ σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, παίζει ρόλο και η ανατροφή σου από το σπίτι, αλλά πάνω απ’ όλα παίζει ρόλο ο χαρακτήρας σου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.