, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μις Κόσμος: Από την Τζαμάικα η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη (ΦΩΤΟ – Video)

Η Τόνι Αν Σινγκ από την Τζαμάικα αναδείχθηκε Μις Κόσμος στον 69ο διαγωνισμό ομορφιάς. Η 23χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων 111 διαγωνιζόμενων κοριτσιών.
Η Τζαμαϊκανή καλλονή γοήτευσε τους κριτές όχι μόνο με τη λαμπερή εμφάνισή της, αλλά και με το μουσικό της ταλέντο, αφού τόλμησε να ερμηνεύσει στην σκηνή ένα τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον.


Όπως αναφέρει το Euronews, η Τονι Αν Σινγκ είναι η τέταρτη κοπέλα από την Τζαμάικα που κερδίζει τον παγκόσμιο τίτλο στην 69χρονη ιστορία του θεσμού.
Δείτε φωτό της Τόνι Αν Σινγκ
https://www.rappler.com/life-and-style/specials/miss-world/247177-toni-ann-singh-jamaica-winner-2019

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Dear Jermaine, You were not only my coach but my mentor, friend, and brother. You believed in me and never gave up while working tirelessly by opening up your home and your heart to me, we made history. Thank you ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni-Ann Singh (@toniannsingh) στις


Πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η Μις Γάλλια Οφελί Μεζινό και β’ αναπληρωματική η Μις Ινδία Σουμάν Ράο. Από την Ελλάδα συμμετείχε η Ραφαέλα Πλαστήρα.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.