, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μοναδικός διαγωνισμός για bartenders με έπαθλο ένα ταξίδι στις Γαλλικές Άλπεις

Για περισσότερα από 130 χρόνια, ο οίκος Routin  παράγει τα άριστης ποιότητας σιρόπια 1883, 100% γαλλικής προέλευσης, σε μοναδικές γεύσεις με αρωματική υπεροχή.

Εκτός από τα γευστικά ταξίδια, τώρα σας πηγαίνει και κανονικό ταξίδι στις Γαλλικές Άλπεις με όλα τα έξοδα πληρωμένα (εισιτήρια-αεροπορικά)!

Δημιουργήστε τη δική σας συνταγή cocktail, με την αγαπημένη σας γεύση από τα 1883 Syrups και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να γίνετε ο εθνικός Bartender 1883 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Μεγάλο Τελικό , στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γαλλία!

  • Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής και ανεβάστε μία φωτογραφία του κοκτέιλ σας, μέχρι τις 4 Ιουνίου 2018.
  • Θα επιλεχθούν οι 10 καλύτεροι, που πληρούν τους όρους & προϋποθέσεις, και θα παρουσιάσουν την Δευτέρα 18/06/2018 τη συνταγή τους σε κριτική επιτροπή από καταξιωμένους Bartenders, για να προκριθεί αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2018, στο Chambéry, Γαλλία, με τα έξοδα πληρωμένα ( αεροπορικά & διαμονή ).

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ BARTENDER

Mπείτε εδώ για να λάβετε μέρος: 1883 Cocktail Challenge Registration Form     

 Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.kafeaterra.gr/product-category/routin?tab=1883-cocktail-challenge

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.