, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπάσκετ: Θρήνος για τον θάνατο του Ραφαήλ Σκεμπέ

Πηγή eurokinissi.gr

Τον θάνατο του 23χρονου μπασκετμπολίστα, Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή της Κολοβρέχτης, θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του.
Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρεται: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε την ζωή στα 23 του χρόνια του σε τροχαίο δυστύχημα.
Κάθε ανθρώπινη απώλεια είναι επώδυνη, όμως όταν “φεύγουν” άνθρωποι τόσο νέοι τα λόγια χάνουν το νόημά τους και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει».
Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.