, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπαουτίστα: Πλήρης τενίστας ο Τσιτσιπάς, αλλά φαβορί είναι οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Φαβορί για την κατάκτηση του Αυστραλιανού Open θεωρεί πως είναι Ναδάλ και Τζόκοβιτς, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος έχασε στην προημιτελική φάση σήμερα τα ξημερώματα από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ο Στέφανος παίζει πολύ καλό τένις. Είναι ένας πλήρης τενίστας. Έχει πολύ καλό forehand και backhand, ενώ σερβίρει πολύ καλά. Ξέρει καλά το παιχνίδι και πώς να αγωνίζεται. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί κι άλλο και να αποκτήσει εμπειρίες για να φτάσει σε τελικούς σε τέτοιου επιπέδου τουρνουά. Όμως πιστεύω πως φαβορί τώρα είναι ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς», υποστήριξε ο 30χρονος Ισπανός.

Όσο για το λόγο για τον οποίο έχασε από τον Έλληνα τενίστα; «Δεν είχα την ίδια φρεσκάδα, εξαιτίας και των μεγάλων αγώνων που έπαιξα μέχρι να φτάσω εδώ. Γι’ αυτό έπρεπε να παίζω πιο επιθετικά και γρήγορα, κάτι που δεν ήμουν υποχρεωμένος να κάνω την περασμένη εβδομάδα. Έκανα πολλές νίκες στη σειρά και τώρα είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο και στη συνέχεια να ετοιμαστώ για τα επόμενα τουρνουά», τόνισε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.