, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπενίνι εναντίον Μπερλουσκόνι

Δεν τον άφησε να χαρεί ούτε τους αρραβώνες του.

“Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησε μας!”, είπε ο  βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίν αναφερόμενος στην πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα. Αρκετά καυστικός ο Μπενίνι δεν άφησε σε ησυχία τον πολυσυζητημένο Μπερλουσκόνι στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, λέγοντας ότι  η επιστροφή του στον χώρο της πολιτικής είναι χειρότερο νέο από την επερχόμενη αποκάλυψη που προβλέπουν οι Μάγια.

“Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα – όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!”, ειρωνεύτηκε ο Μπενίνι, κάνοντας θεαματικές χειρονομίες. συμπλήρωσε ο ηθοποιός. Δεν παρέλειψε επίσης να καλέσει και  τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να συμμετάσχει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι. Παρά τις έντονες  αντιδράσεις του Μπενίνι ο Μπερλουσκόνι δηλώνει ότι έχει βλέψεις  να γίνει μια μέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

#Tags: Ιταλία

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.