, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπλατ: «Είμαι 100% με την απόφαση της ομάδας»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova: «Όταν υπάρχουν ζητήματα δικαιοσύνης, ηθικής και ειλικρίνειας έχουμε στιγμές απελπισίας που απαιτούν ακραία μέτρα. Η ομάδα μας πήρε μία απόφαση, έκανε κάποια πράγματα και όπως είπα είμαι 100% μαζί της».

Όσο για το ματς με την Εφές, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων. Οι παίκτες ήταν πνευματικά συγκεντρωμένοι, αλλά και σταθεροί, και ανυπομονούμε για ένα καλό παιχνίδι με την Εφές.

Πάντα η άμυνα είναι σημαντική. Μέχρι πριν μερικά παιχνίδια ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Euroleague, αν θέλετε να μιλήσουμε για στατιστικά. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πέσει στην άμυνα, αλλά και σε άλλες κατηγορίες, στατιστικά. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και σίγουρα αύριο (21/02) θα είναι σημαντικό στοιχείο».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.