, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπορείς να χάσεις κιλά μέσα σε δύο μέρες;

Είναι κάποιες περίοδοι κατά τις οποίες κάποιος μπορεί να έχει βάλει στόχο να χάσει μερικά κιλά παραπάνω, όπως ένα συγκεκριμένο γεγονός που θέλεις να φαίνεσαι  απαστράπτουσα. Το σώμα μας, άλλωστε, είναι κάτι που αλλάζει συνέχεια κι αν έχουμε συγκεκριμένο αριθμό κιλών σαν επιθυμητό στο μυαλό μας, η αναζήτηση μίας μεθόδου απώλειας κιλών μπαίνει στο πρόγραμμα.

Υπάρχουν 4 tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις κάποια κιλά σε λίγες μέρες, σύμφωνα με το LiveStrong:

  1. Περιόρισε την κατανάλωση θερμίδων από τις 1.500 στις 1.000. Αυτός είναι ένας τρόπος που θα σε κάνει να χάσεις κιλά, αφού η θερμιδική κατανάλωση θα είναι μικρότερη από αυτήν που χρειάζεται το σώμα σου για να παραμείνει στα κιλά που είναι τώρα.
  2. Επίλεξε τροφές που είναι χαμηλές σε θερμίδες αλλά υψηλές σε διατροφική αξία. Το ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο χωρίς πέτσα και ψάρι.
  3. Αντικατέστησε τα αναψυκτικά με μπόλικο νερό
  4. Αθλήσου με αερόβια γυμναστική, όπως τρέξιμο ή ποδήλατο, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να τονώσεις το σώμα σου.

Προσοχή! Μην ξεχνάς ότι οι δίαιτες στο Internet σού παρέχουν ποικιλία και λύσεις, αλλά ποτέ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ειδική γνώμη ενός γιατρού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.