, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μ. Κυριζίδης: Ήρθε η ώρα της αλλαγής στον δήμο Θεσσαλονίκης

Αισιόδοξος πως η παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και θα περάσει στο Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον Μάιο του 2019, εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης.
Ο κ. Κυριζίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα νεοσύστατα γραφεία της δημοτικής παράταξης στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, εξέφρασε την εκτίμηση πως «ήρθε η ώρα της αλλαγής» μετά από εννέα χρόνια διοίκησης Γ. Μπουτάρη.
Άσκησε κριτική στον δήμαρχο όσον αφορά το έργο του σε ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ δήλωσε πως δεν τον αφορά εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος καθώς η παράταξη του «Θεσσαλονίκη Θετικά» θα ακολουθήσει έως τέλους τον δρόμο που ξεκίνησε εδώ και μήνες προς την κάλπη.
Δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες και συμμαχίες λέγοντας πως «όταν αποφασίσει η ΝΔ εδώ είμαστε να το συζητήσουμε». Πρόσθεσε πάντως πως το ψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνει αρκετά ονόματα από πρώην δημοτικούς συμβούλους της περιόδου 2010 – 2014, καθώς και από νυν ακόμη και από την παράταξη «Πρωτοβουλία» που διοικεί αυτή τη στιγμή τον δήμο.
Παράλληλα, ο κ. Κυριζίδης ανακοίνωσε τα επόμενα του βήματα λέγοντας πως θα επισκεφτεί δομές και υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης ενώ θα βρεθεί κοντά στους δημότες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για να ακούσει τα παράπονα και να καταγράψει τα προβλήματα.
Τα εγκαίνια των νέων γραφείων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στον αριθμό 24, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.