, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μ. Κυριζίδης: "Βόλες" κατά Ν. Ταχιάου για την Αγ. Σοφίας

Ο δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Θετικά” Μάκης Κυριζίδης, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τη δήλωση του πρώην ανθυποψηφίου του και νυν δημοτικού συμβούλου Νίκου Ταχιάου, ο οποίος βαπτίζει “κυνήγι μαγισσών”  τις αντιδράσεις σχετικά με την υπογραφή Μπουτάρη για πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας.
Ο κ. Κυριζίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
Ο κ. Ταχιάος δεν αντιδρά στις υπογραφές του κ.  Μπουτάρη (τις τελευταίες υπηρεσιακές ημέρες διακυβέρνησης του – παγκόσμια πρωτοτυπία) για έργα με δανεικά (2η πρωτοτυπία που θα αποπληρώσουν οι επόμενοι) που θα υλοποιήσει ο αντίπαλος του και δήμαρχος τουλάχιστον μέχρι το 2023 , Κωνσταντίνος Ζέρβας (ο οποίος και διαφωνεί)!
Μας κατηγορεί μάλιστα για κυνήγι μαγισσών!
Ο κ. Ταχιάος που είχε στην παράταξη του στελέχη της Πρωτοβουλίας, ο κ. Ταχιάος που ο Μπουτάρης έκανε επίσημη δήλωση στήριξής του και φωτογραφήθηκε στο εκλογικό του κέντρου με ψηφοδέλτια στα χέρια, ο κ. Ταχιάος που στήριξε Μπουτάρη δις επίσημα για να βγει Δήμαρχος, ο κ. Ταχιάος που προεκλογικά έλεγε δημόσια “θα συνεχίσω το έργο του Μπουτάρη”….

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.