, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μ. Σπυράκη για Π. Καμμένο: Ας μη “δάνειζε” Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι στο ΣΥΡΙΖΑ

Την επικαιρότητα σχολίασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφορικά και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο TV100.

Η ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει τη συμφωνία, ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές και για τον Πάνο Καμμένο.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Σπυράκη έχει ως εξής:

“Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει την παρούσα συμφωνία που κατατέθηκε πριν από λίγο ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή που θα είναι πλειοψηφία. Και για να σταματήσει η υποκρισία, γιατί ακούμε διάφορα τις τελευταίες ώρες, αν ήθελε ο κ. Καμμένος να μην βρισκόμασταν μπροστά σε αυτή την εικόνα, δεν θα δάνειζε μόλις προχθές δύο βουλευτές του, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Ζουράρι -εδώ τον συντοπίτη μας- στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου η κυβέρνηση να έχει ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλα τα άλλα -επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω τη λαϊκή έκφραση- τα ακούει βερεσέ ο κόσμος. Ο κόσμος ξέρει ακριβώς ποιος λέει «όχι» στη συμφωνία. Ο κόσμος ξέρει ακριβώς ότι η ΝΔ, από την πρώτη μέρα, επισήμανε ότι το πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα, την προσβολή προς τους Έλληνες, προς εμάς εδώ τους Μακεδόνες που δημιουργεί και η παραδοχή από την Ελλάδα της «μακεδονικής» εθνότητας και η παραδοχή από την Ελλάδα της «μακεδονικής» γλώσσας.

Υπάρχει μία έκφραση που λέει ότι μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιους για λίγο και ας είναι πολλοί αλλά δεν μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για πολύ καιρό”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.