, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ!

Χωρίς στελέχη μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Πιερία μετά και την αποχώρηση του Συντονιστή του νομού και αναπληρωτή Γραμματέα Εσωτερικών και Διοικητή Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστα Φιλοκώστα.
Μετά και από αυτή την αποχώρηση, η Συντονιστική Επιτροπή του νομού έχει μείνει χωρίς μέλη. Σε ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Φιλοκώστας αναφέρει:
«Ως συντονιστής Πιερίας αυτά τα έξι χρόνια από την δημιουργία των ΑΝΕΛ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της συντονιστικής, τους πολιτευτές του νομού που από το 2012 συνυπήρξαμε μαζί σε αγώνες για τα πολιτικά μας «πιστεύω», περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, με γνώμονα και κριτήριο το καλό της χώρας. Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις όλων των μελών της συντονιστικής αλλά και των πολιτευτών, θεωρώ ότι πρέπει να πράξω το αυτονόητο και να κλείσω  τελευταίος της πόρτα που άνοιξα πρώτος.
Οι αποφάσεις στην πολιτική είναι συλλογικές και άρα υποχρεούμαι να τις σεβαστώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα, αλλά εγώ από σήμερα παύω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όλους από τα πεπραγμένα μας αν είχαν δόλο ή όχι…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.