, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη από τον Οκτώβριο

Την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Φρανκφούρτη, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτει στο χειμερινό πρόγραμμά της για το 2018 η Lufthansa. Συγκεκριμένα, το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα εκτελείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή.
«Η Θεσσαλονίκη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ως τουριστικός προορισμός. Εκτός από την προσωπικότητα που έχει ως πόλη, την κουλτούρα της, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση που προσφέρει, αποτελεί ιδανική αφετηρία για πεζοπορίες και εξερεύνηση της Βόρειας Ελλάδας ή πέρασμα στη νοτιοανατολική Χαλκιδική. Βασιζόμενοι στα οικονομικά δεδομένα, στην αγορά ταξιδιών στη Βόρεια Ελλάδα, στις εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις με τη Γερμανία, καθώς και στη μετακίνηση τουριστών ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία είχαμε αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε σε απόφαση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Lufthansa στην περιοχή» σημείωσε ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.
Eπίσης, ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, η Austrian Airlines και η Eurowings, θα προσφέρουν πτήσεις τη φετινή χειμερινή περίοδο από τη Θεσσαλονίκη προς δημοφιλείς προορισμούς στη Γερμανία και την Αυστρία.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.