, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέο κρεσέντο Ερντογάν! "Μην ασχολείστε μαζί μας"

Paraskhnio.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIFESTYLE
MEDIA
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο κρεσέντο Ερντογάν! «Μην ασχολείστε μαζί μας για να μην πάθετε καμιά ζημιά!»
28/01/2020 12:30 μμ28/01/2020 12:30 μμ
Μήνυμα στην Ελλάδα «να μην ασχολείται με την Τουρκία» φέρεται να έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο Ερντογάν δήλωσε ότι έχει διαμηνύσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην ασχολείται μαζί μας», καθώς «δεν θα έρθει κάποια ζημιά από εμάς».
Αναφορά έκανε και σε μία πρόσφατη συνομιλία που είχε με πρώην Έλληνα δήμαρχο, τον οποίο βέβαια δεν κατονόμασε. «Αν θες να δώσεις ένα μήνυμα από μένα, πες τους “να μην ασχολούνται μαζί μας”, όπως “δεν ασχολούμαστε και εμείς”» αποκάλυψε ο επικεφαλής της γειτονικής χώρας.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια πτήσης από την Αλγερία στη Ζάμπια, ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει και σε δηλώσεις για τη Λιβύη, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή.
«Τι δουλειά έχεις εσύ με τη Λιβύη; Πού είναι η Ελλάδα; Πού είναι η Λιβύη; Εξάλλου, στην υφαλοκρηπίδα οι παράκτιες ζώνες πρέπει να βλέπουν η μία την άλλη. Έρχεται να μας πει ότι η Κρήτη είναι ηπειρωτική χώρα για αυτούς. Πώς να το δεχτούμε αυτό;» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
Υπενθυμίζεται ότι πάγια θέση της Τουρκίας αποτελεί η άποψη ότι τα νησιά δεν διαθέτουν χωρικά ύδατα και υφαλοκρηπίδα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.