, Δευτέρα
18 Μαρτίου 2024

Ν. Γκάνος: Καταπίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου…

Συνέντευξη παραχώρησε, ο Νίκος Γκάνος, στη Φωλιά των Κου Κου και στην Νάντια Ρηγάτου. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.
«Τρώω πάρα πολλά γλυκά κάθε μέρα από παιδάκι και σκέφτηκα να το κάνω επαγγελματικά. Έχω σκοπό αργότερα να ανοίξω μαγαζί με γλυκά δικά μου. Είμαι καλά στα προσωπικά μου, αλλά δεν έχω κάποια σχέση! Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρης στις σχέσεις μου, θα παρακολουθήσω, θα ψάχνω κινητά! Αν με ρώταγες πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως η τηλεόραση έχει κλείσει για ‘μενα, αλλά αν ήταν κάτι που μου ταιριάζει, θα το σκεφτόμουν πολύ! Καταπίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου όταν έκανα τηλεόραση, ήταν κάτι που φαινόταν ότι δεν μου άρεσε. Πολύ φίλος μου είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, μου έχει σταθεί και με έχει συμβουλέψει για το πώς να λειτουργήσω στον χώρο! Ήθελα να βγω να φωνάξω ότι το “Last Summer”, είναι δικό μου τραγούδι! Περίμενα στην τράπεζα και το κινητό του μπροστινού μου χτύπησε με ήχο το “Last Summer” και ήθελα να τον σκουντήσω να του πω ότι το λέω εγώ!»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.