, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΝΔ: Με παρουσία Αυγενάκη η σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Δικοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, όπου το παρόν έδωσε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν αρκετά κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης όπως οι βουλευτές Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη και Σάββας Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κεντρικό μήνυμα στο οποίο η Πειραιώς έχει ρίξει όλο το βάρος είναι ότι η «Νέα Δημοκρατία και κοινωνία είναι μαζί και παντού». Αυτό μάλιστα θα αποτελέσει και το κεντρικό στόχο στον οποίο θα βασιστεί η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη ΔΕΘ.

Μάλιστα όπως έχει τονίσει αρκετές φορές και ο κ.Αυγενάκης «η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει και δεν θα σηκώσει το γάντι του διχασμού που πετάει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Οργανωτικά ζητήματα στο επίκεντρο

Επιπροσθέτως όπως ήταν φυσιολογικό στο επίκεντρο της συζήτησης δεν θα μπορούσα να λείψουν και τα οργανωτικά ζητήματα για την ομιλία του κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου όπου η ΝΔ επιδιώκει μια μεγάλη εκδήλωση.

Ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από την προσεχή Δευτέρα θα γίνουν περιοδείες κλιμακίων τριών βουλευτών σε όλους τους νομούς Μακεδονίας-Θράκης ταυτόχρονα με την πραγματοποίηση από Δευτέρα 10 ως Πέμπτη 13 πολιτικώ εκδηλώσεων σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης με ευθύνη των γραμματειών του κόμματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.