, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΝΔ Θεσσαλονίκης για την επίθεση σε γραφείο δικηγόρου: Οι επαναστάτες δεν είναι απολιθώματα που προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν

“Οι επαναστάτες δεν είναι κάτι ξεχασμένα παλικάρια της φακής, απολιθώματα και απομεινάρια που προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν”, αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της στο facebook η ΝΔ Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίθεση που έγινε από αντιεξουσιαστές στο δικηγορικό γραφείο της Βάλιας Καραμπατάκη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

“Παρακαλούμε τους “επαναστάτες που δεν λυγίζουν” να σημειώσουν ότι έχουμε δει επαναστάτες και δεν είναι έτσι. Οι επαναστάτες ξεσήκωσαν και ελευθέρωσαν τη χώρα 200 χρόνια πριν, ελευθέρωσαν τη Μακεδονία 110 χρόνια πριν, με τιμή και με δόξα. Οι επαναστάτες δεν είναι κάτι ξεχασμένα παλικάρια της φακής, απολιθώματα και απομεινάρια που προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν. Τα παλικάρια σήμερα είναι αυτά που προασπίζουν το Αιγαίο μας, τις θάλασσες και τους ουρανούς μας, τον Έβρο και κάθε πιθαμή της αιματοβαμένης πατρίδας. Τα τρικάκια και οι μπογιές συμπαράταξης σε φυλακισμένους δολοφόνους δεν είναι επανάσταση, αλλά απλή κακοήθεια.
Σε απάντηση, οι πολίτες της πόλης μας τους αγνοούν επιδεικτικά.
Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως η κα Καραμπατάκη της οποίας το γραφείο τραμπουκίστηκε σήμερα, έχουν άλλες σοβαρότερες δουλειές από το να ασχοληθούν με ξεδιάντροπους: Έχουν να ακούσουν τον κόσμο, να συζητήσουν, να συνεισφέρουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Και όλα αυτά στον ελεύθερο χρόνο από τη φροντίδα της οικογένειάς τους, καθότι είναι εθελοντές…”.

 

Παρακαλούμε τους “επαναστάτες που δεν λυγίζουν” να σημειώσουν ότι έχουμε δει επαναστάτες και δεν είναι έτσι. Οι…

Δημοσιεύτηκε από ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.