, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

ΝΔ: Πρωτοφανής ανευθυνότητα της Κυβέρνησης για το Σκοπιανό

Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε πριν λίγο η Νέα Δημοκρατία για την επιλογή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει πριν από τα κόμματα της Βουλής τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Από την Πειραιώς μάλιστα διαμηνύουν ότι o A.Τσίπρας «απροκάλυπτα» πλέον «προτάσσει τις μικροπολιτικές επιδιώξεις του, ακόμη και έναντι του  εθνικού συμφέροντος».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως είναι το Σκοπιανό, ο κύριος Τσίπρας επέλεξε να μην ενημερώσει την αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα, τους βουλευτές, το λαό και να διαπραγματεύεται εν κρυπτώ. Είναι πια προφανές ότι ο πρωθυπουργός προτάσσει τις μικροκομματικές επιδιώξεις του ακόμη και έναντι του εθνικού συμφέροντος.

Σήμερα μάλιστα έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο πριν από τα κόμματα, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών ταύτιζε τους εκπροσώπους της Εκκλησίας με την Χρυσή Αυγή. Πρωτοφανής ανευθυνότητα, από μια επικίνδυνη Κυβέρνηση που αναλαμβάνει πλέον αποκλειστικά τις ευθύνες της για ό,τι συμβεί».

Γιάννης Νάκος

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.