, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νικοπολίδης: «Ήταν λάθος οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για το event που θα λάβουν μέρος ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων.
Επίσης, ο 48χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα, αλλά στο ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Διαβάστε τα σημαντικότερα από τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης:
– Για την αποχώρησή του από την Εθνική Ελπίδων: «Καταρχάς, δεν παραιτήθηκα. Μίλησα με τον Άγγελο Μπασινά και του είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου που ολοκληρώνεται τώρα. Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Να κάνω κάτι πιο επαγγελματικό, να είμαι σε μια ομάδα. Θέλω την καθημερινότητα μιας ομάδας. Ποτέ δεν θα μπορούσα να παραιτηθώ από την Εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η εισήγηση του τεχνικού διευθυντή. Ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να δοκιμάσω τις δυνάμεις του. Οι Εθνικές ομάδες θα πρέπει να δίνουν την ευκαιρία σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι προθάλαμος, όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για νέους προπονητές. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν. Δεν φοβάμαι, θέλω να δοκιμάζω πράγματα. Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία και δεν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που θέλω είναι να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου».
– Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας: «Όταν σου ζητήσει η Εθνική ομάδα να την αναλάβεις, δεν μπορείς να αρνηθείς. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Αν μου ζητήσουν να αναλάβω την Εθνική ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της, θα το έκανα. Πρέπει να ληφθούν γρήγορες αποφάσεις. Είναι σημαντικό να φτάσουμε μέχρι τέλους γιατί έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στο EURO. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία σχετικά με τον προπονητή που θα έχουμε στο επόμενο ματς. Μόνο κακό κάνει αυτό στην ομάδα».
– Για τις ήττες από Ιταλία, Αρμενία και τα όσα ακολούθησαν: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά μας με την Ιταλία. Αυτό που με προβλημάτισε είναι τα όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από την Αρμενία. Καλά έκανε αρχικά ο Παπασταθόπουλος που μίλησε ως αρχηγός, αλλά δεν ήταν σωστό να πει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση. Δεν μπορείς να πετάς λευκή πετσέτα. Μπορείς να πεις τη γνώμη σου στους υπεύθυνους, αλλά όχι να το πεις δημόσια. Ήταν άστοχο αυτό που έκανε, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.