, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ δε θα καταργήσει το 6% σε φάρμακα, βιβλία και ενέργεια

Η Νέα Δημοκρατία προτίθεται, εφόσον γίνει κυβέρνηση να διατηρήσει τον υπερμειωμένο συντελεστή έξι τοις εκατό (6%) στα φάρμακα, τα βιβλία και την ενέργεια δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών -υποψήφια βουλευτής Χανίων στις ερχόμενες εθνικές εκλογές- Ντόρα Μπακογιάννη.
«Εμείς αναφερθήκαμε στις μειώσεις, δηλαδή στο 13% που γίνεται 11%. Δεν αναφερθήκαμε στο 6%, γιατί δε θα αλλάξει, θα μείνει στο 6%», διευκρίνισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -ο ελληνικός λαός το ξέρει- έχει μελετήσει μέχρι κεραίας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς για να μην υποσχεθεί το παραμικρό που δεν μπορεί να υλοποιήσει αύριο».
Αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία επισήμανε: «Το στοίχημα των εκλογών είναι να υπάρξει αύριο μια σταθερή κυβέρνηση, κατά προτίμηση αυτοδύναμη, με ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρόγραμμα, που να μπορεί να υλοποιήσει -αυτό είναι το σοβαρότερο- έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να βγει οριστικώς από την κρίση, η οποία την ταλανίζει. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και […] όλες οι αντιδράσεις του χρηματιστηρίου, των αγορών προεξοφλούν μια σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ και βλέπετε άμεσα το επενδυτικό ενδιαφέρον που καταγράφεται».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.