, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νυφούλα στις Σπέτσες η Ελεονόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο αγαπημένος της Σπύρος Δημητρίου αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν σήμερα στις Σπέτσες. Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έγραψε η σελίδα protothema.gr.
Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μαύρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Tη νύφη «παρέδωσε» στον γαμπρό ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Με το που έφτασε το καϊκι της νύφης οι λιγοστοί καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.
Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.