, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ακραίες και απίθανες οι συνθήκες διεξαγωγής του US OPEN

Ακραίες κι απίθανες χαρακτήρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τις συνθήκες υγιεινής οι οποίες έχουν προβλεφθεί για το US Open, που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του καλοκαιριού στην Νέα Υόρκη.
powered by Rubicon Project
Dell Precision 3630
«Χθες είχα τηλεφωνική συνομιλία με τους παράγοντες του παγκόσμιου τένις. Συζητήσαμε για την συνέχιση της σεζόν και κυρίως για το US Open, που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου, αλλά δεν ξέρουμε εάν θα διεξαχθεί», είπε ο Σέρβος στην Prva TV.
«Οι κανόνες που πρέπει να γίνουν σεβαστοί για να γίνουν οι αγώνες εκεί, είναι ακραίοι» πρόσθεσε ο «Νόλε» που έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο, επισημαίνοντας ότι οι περιορισμοί σχετικά με το πλαίσιο και το περιβάλλον των παικτών, είναι απίθανό να εφαρμοσθούν.
«Δεν θα έχουμε πρόσβαση στο Μανχάταν, θα πρέπει να κοιμηθούμε σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και να κάνουμε τεστ για κορονοϊό δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, θα μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο στο κλαμπ, κάτι που είναι πραγματικά αδύνατο», πρόσθεσε.
Και κατέληξε: «Όλες οι προτάσεις, είναι πραγματικά αυστηρές, αλλά καταλαβαίνω ότι για οικονομικούς λόγους και λόγω των ήδη υπαρχόντων συμβάσεων, οι διοργανωτές θέλουν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.