, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νύχτα τρόμου για την Μαρία Κορινθίου!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μαρία Κορινθίου, λόγω της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που αποκάλυψε το αστυνομικό ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα, άγνωστος ο οποίος, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί γνώριζε ότι έμενε εκεί και παραφύλαγε, πετάχτηκε μπροστά της από το σκοτάδι και της επιτέθηκε θωπεύοντας την.
Η ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας βοήθεια και τότε ο άγνωστος ο οποίος λένε οι πληροφορίες, φορούσε κουκούλα τράπηκε σε φυγή.
Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Αστυνομικό τμήμα του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να ερευνούν την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομο, το οποίο είχε δει τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση, την ακολούθησε και χθες τα μεσάνυχτα αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το αρρωστημένο του σχέδιο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.