, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν.Δ.: Παρακράτος στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ

Για έναν ακόμα κορυφαίο εισαγγελικό λειτουργό, τον τέως οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτης Αθανασίου, που «έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων τής τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων», κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή «τις αποκαλύψεις περί λειτουργίας παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης».
Όπως αναφέρει η Πειραιώς, «”Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου” δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας» σημειώνει σε σχετική τοποθέτηση το Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.