, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν. Ταχιάος: Μπράβο στον ΠΑΟΚ

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος στο ποδόσφαιρο κατακτήθηκε από τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια. Το είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό της πόλης. Ευχή για πρόκριση και στους ομίλους του Champions League. Μπράβο ΠΑΟΚ.
Του ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΑΟΥ*
Και όπως είπα και στη συνάντηση που είχα με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, εάν είχαν γίνει ήδη εκλογές και είχα εκλεγεί δήμαρχος, με μεγάλη χαρά θα συμφωνούσα στη φωταγώγηση της πόλης τη βραδιά της κατάκτησης του τίτλου!
Στέκομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και στο θέμα του νέου γηπέδου και όπως έχω αναφέρει ήδη, το γήπεδο που κατασκευάζει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι για κοινωφελή σκοπό. Ξέρω το σχέδιο και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την κατασκευή του.
Όλοι ξέρουν ότι δεν είμαι ΠAOKτσής, όμως, ξέρουν επίσης ότι δεν είμαι εχθρός του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν είμαι καν ποδοσφαιρόφιλος. Ωστόσο, απέναντι στις ομάδες της Θεσσαλονίκης αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό. Όλες οι ομάδες μας έχουν κοινωνικές αναφορές, είναι κομμάτια της ιστορίας της Θεσσαλονίκης και τα ονόματά τους είναι «περιουσία» της πόλης. Είμαι κατά της αντίληψης και της προσπάθειας ορισμένων ότι αυτή περιουσία μπορεί να «ρευστοποιηθεί» σε ψήφους και βέβαια, είμαι απολύτως αντίθετος στην προσπάθεια ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής. Είχα δηλώσει την ενόχλησή μου για την απόπειρα εμπλοκής του ονόματος της ιστορικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στο πολιτικό παιχνίδι της πόλης και κυρίως στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κρατώ τη δέσμευση του προέδρου του Α.Σ. κ. Θανάση Κατσαρή πως η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία εμπλοκή στο θέμα και ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να πάρουν μέρος σε τέτοιου είδους -βρόμικα κατά την άποψη μου- πολιτικά παιχνίδια.
Γυρίζω λοιπόν αυτή τη σελίδα και συνεχίζω να υπερασπίζομαι την πορεία της πρωταθλήτριας ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη μας χρειάζεται νί-ες!
Σέβομαι την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα το αποδείξω στη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ, όπως και για τον καθένα και ότι βοήθεια μπορεί να υπάρξει, εγώ είμαι πρόθυμος να την προσφέρω.
* Ο Ν. ΤΑΧΙΑΟΣ είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.