, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν. Ταχιάος: Προσβλητική φαρσοκωμωδία τα δήθεν "εγκαίνια του μετρό"

“Προσβλητική φαρσοκωμωδία” χαρακτήρισε τα “δήθεν εγκαίνια του μετρό” από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα”, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στο σταθμό Σιντριβανίου, υπογραμμίζοντας πως: “Η πόλη έζησε σήμερα μία ακόμα προσβλητική φαρσοκωμωδία με τα δήθεν «εγκαίνια του μετρό». Τίποτε από όσα ακούστηκαν στη διάρκειά τους δεν αντέχει στην κριτική, ούτε φυσικά πρόκειται να βελτιώσει την καθημερινότητα των μετακινήσεων, σε ορατό χρόνο. Δεν μιλάμε για εικονική πραγματικότητα, αλλά για απροκάλυπτη και φτηνή κοροϊδία. Ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι από το «ολοκληρωμένο» έργο του απουσιάζουν και οι συρμοί και οι πολίτες”.
Ο κ. Ταχιάος σημείωσε ακόμη πως “από τη μακρόχρονη περιπέτεια του μετρό, η Θεσσαλονίκη έχει πολλά να διδαχθεί. Το σημαντικότερο μάθημα είναι πως οι λύσεις απαιτούν οι αποφάσεις να λαμβάνονται στην ίδια την πόλη με διάλογο και συναίνεση. Στην εποχή μας, δεν υπάρχουν «δεξιά» ή «αριστερά» έργα, ούτε ο χρόνος περισσεύει. Το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται στους πάντες: Εφόσον οι συμπολίτες μου με επιλέξουν ως δήμαρχό τους, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του δημοκρατικού πολιτικού κόσμου θα συνεχίσουν να είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη. Να ξέρουν όμως πως δεν μπορούν να λογίζουν τους Θεσσαλονικείς ως αφελείς επαρχιώτες”.
Καταλήγοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε: “Στο αύριο της Θεσσαλονίκης δεν χωράει η εισαγόμενη κακογουστιά που ζήσαμε σήμερα. Τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς θα είναι ανεπιθύμητα και δεν θα έχουν ούτε την εφήμερη χαρά του αρχοντοχωριατισμού που καμάρωσε σήμερα στις κυλιόμενες σκάλες του Σιντριβανίου”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.