, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οδηγός επιβίωσης για πρωτοετείς φοιτητές στις εισόδους του ΑΠΘ

Με το σύνθημα «Οι φοιτητές του ΑΠΘ υποδέχονται τους πρωτοετείς συναδέλφους τους», φοιτήτριες και φοιτητές θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο και τις υπηρεσίες του, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης,

Η δραση θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10 π.μ.- 2 μ.μ.
Οι εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες θα ενημερώνουν τους πρωτοετείς συναδέλφους τους για θέματα που τους αφορούν στην πρώτη τους επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο, όπως για τον τρόπο εγγραφής, την έναρξη των μαθημάτων, τη θέση που βρίσκεται η Σχολή τους, η Κεντρική Βιβλιοθήκη, η Φοιτητική Λέσχη, οι  Φοιτητικές Εστίες, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.
Στους φοιτητές θα δίνεται ένας «Σύντομος Οδηγός Επιβίωσης», στον οποίο αναφέρονται χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή τους στο Πανεπιστήμιο και την πόλη.
Η εν λόγω δράση υλοποιείται από την Πρυτανεία του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμήμα Σπουδών της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων και το Γραφείο Συντονισμού και Ανάπτυξης των αθλητικών και των πολιτιστικών φοιτητικών δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.