, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι δύο λόγοι για τους οποίους κράτησαν τον Κουρουμπλή στο ευρωψηφοδέλτιο

Η φωτογράφιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Καλάβρυτα με τον ορκισμένο εχθρό του κυβερνώντος κόμματος, τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, έσκασε σαν βόμβα στην Κουμουνδούρου αλλά και το Μαξίμου.
Εάν το κυβερνών κόμμα δεν είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοϊζου πριν από λίγο καιρό, σήμερα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας ίσως να βρισκόταν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και εκτός ψηφοδελτίων.
Ένα δεύτερο θέμα με υποψήφιο ευρωβουλευτή δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ  αυτή την στιγμή, καθώς έχει ξεκινήσει και η συζήτηση και το άνοιγμα για την δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας στην οποία συμμετέχουν στελέχη και μέλη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.
Παράλληλα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίζεται πολιτικά να είναι ένας δυνατός παίκτης καθώς έχει ένα δυνατό μηχανισμό και μια ακόμα δυνατότερη εκλογική βάση  η οποία όπως είναι γνωστό έχει και ισχυρές αναφορές στην εκκλησία.
Προφανώς και γι’ αυτό, όπως σημειώνει το newsit.gr φωτογραφήθηκε ο πρώην υπουργός με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο  και δημοσιοποίησε τη φωτογραφία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα είχε αυτή η κίνηση στην κυβέρνηση και στο κόμμα του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.