, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι επτά τροφές που δίνουν διάρκεια στο σεξ…

Ένας στους τρεις άνδρες μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης ή στυτικής δυσλειτουργίας σε κάποια στιγμή στην ζωή του, σύμφωνα με την Κλινική Mayo στις ΗΠΑ.
Πολλές φορές οι άντρες επηρεάζονται πάρα πολύ ψυχολογικά, όταν έχουν δυσκολία στην παραγωγή και διατήρηση της στύσης, ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, επειδή η σεξουαλική αντοχή θεωρείται συχνά ως ένα μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης.
Βατόμουρα
Τα βατόμουρα θεωρείται “σούπερ σεξουαλική” τροφή για τους άνδρες, επειδή λειτουργούν με τρόπο παρόμοιο με το γνωστό Viagra. Είναι γεμάτα με χημικές ενώσεις που βοηθούν στην χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.
Σύκα
Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ.
Ωμά στρείδια
Τα ωμά στρείδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την τεστοστερόνη, την ποιότητα του σπέρματος αλλά και τη ποσότητα σπέρματος που παράγει ο οργανισμός. Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία και την σεξουαλική αντοχή στους άνδρες.
Φιστίκια
Τα φιστίκια είναι μια πλούσια φυσική πηγή του αμινοξέος L-αργινίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες.
Σκόρδο
Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη (allicin), μια χημική ένωση που θεωρείται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η αυξημένη ροή του αίματος στο πέος το “αναγκάζει” να μείνει σε στύση για περισσότερο χρόνο, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.
Μπανάνες
Οι μπανάνες περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο βελτιώνει την ανδρική δύναμη, τη σεξουαλική αντοχή και αυξάνει την λίμπιντο.
Σοκολάτα
Η σοκολάτα μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, διότι περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη και αλκαλοειδή.
Πηγή: Iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.