, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Οι νέοι διευθυντές της ΕΡΤ

H διοίκηση της ΕΡΤ ανακοίνωσε τα νέα διευθυντικά στελέχη της στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου οργανογράμματος της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Συγκεκριμένα, τη θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, ενώ τη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων ο Γιάννης Βουγιουκλάκης.
H αναλυτική ανακοίνωση της  ΕΡΤ έχει ως εξής:
«Με την αξιοποίηση και ανάδειξη του έμπειρου προσωπικού της ΕΡΤ, αλλά και την προσέλκυση -όπου κρίνεται απαραίτητο- νέων στελεχών που έχουν εργαστεί σε άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, προχωρά η εφαρμογή του νέου οργανογράμματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, που περιλαμβάνει πλέον εκτός από το τηλεοπτικό ψυχαγωγικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, τόσο τα μουσικά ραδιόφωνα όσο και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, καταλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου. Με σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες και πορεία είκοσι και πλέον ετών στην ΕΡΤ και στον ιδιωτικό τομέα, ο 41χρονος Κ. Παπαβασιλείου έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, ενώ μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ.
Ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Νέων Μέσων, αναλαμβάνει τη διευρυμένη νέα Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων. Με εξειδικευμένες σπουδές στην Εφαρμοσμένη Μηχανική Υπολογιστών, ο Γ. Βουγιουκλάκης έχει υπηρετήσει για δύο δεκαετίες την ΕΡΤ, συμμετέχοντας και οργανώνοντας σημαντικά έργα για την τεχνολογική και ψηφιακή της αναβάθμιση, ενώ ένα από τα τελευταία επιτεύγματα της ομάδας του είναι το ERTFLIX, μέσω του εκσυγχρονισμού της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ.
Στην ίδια Γενική Διεύθυνση, Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές  ορίστηκαν ο Άρης Κοντιζάς στον Τομέα Λειτουργίας και ο Μάικ Νιούτζεντ στον Τομέα της Τεχνολογίας. Ο Άρης Κοντιζάς είναι Ηλεκτρονικός Τεχνολόγος Μηχανικός και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης στη Λειτουργία Τηλεόρασης και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΕΡΤ. Ο Μάικ Νιούτζεντ είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό νέων τεχνολογιών στην ΕΡΤ και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, ενώ από το 2017 είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της EBU.
Τη νεοσύστατη Γενική Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Εμπορικής Εκμετάλλευσης αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, Marketing & Communication leader με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα. Για 15 χρόνια εργάστηκε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ Τηλεόρασης στον ΑΝΤ1, ενώ πολλά επικοινωνιακά project της έχουν τιμηθεί με διεθνή βραβεία.
Τέλος, στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης, τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα συντονιστής του ειδησεογραφικού τμήματος Γιάννης Τρουπής.  Διευθύντρια Περιφερειακών Σταθμών αναλαμβάνει η Δήμητρα Τζαγαδούρα, αρχισυντάκτρια ειδήσεων από το 1999, ενώ χρέη Συντονιστή ενημερωτικού περιεχομένου Περιφερειακών Σταθμών αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κοτρωνάκης, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον συγκεκριμένο τομέα για περισσότερα από 15 χρόνια».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.