, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

“Οι ΠΑΟΚτσήδες να δουν τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη – Μπλόκα από την εθνική οδό, έλεγχος στα διόδια”

φωτο PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Μιλτιάδης Πουρσανίδης, μίλησε για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λαμία ενόψει του σαββατιάτικου (17/2 – 19:30) αγώνα, τονίζοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το αν μπορούν να ταξιδέψουν στη Λαμία οπαδοί του ΠΑΟΚ: “Έχει βγει απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων και μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Υπάρχει και σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που απαγορεύει γενικά τις μετακινήσεις των οπαδών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Ο πρόεδρος της Λαμίας θα δώσει εισιτήρια μόνο στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα ήσυχο, όμορφο παιχνίδι, χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Για το αν γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς οπαδούς και των δυο ομάδων: “Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά παρατράγουδα στα γήπεδα. Αυτό είναι ένα μέτρο από την πολιτεία, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Να απολαμβάνουμε ατμόσφαιρα γηπέδων ανάλογη με αυτή στα αγγλικά και στα ισπανικά γήπεδα. Ίσως σε μερικά χρόνια τα καταφέρουμε και να μην χρειάζεται το μέτρο της απαγόρευσης μετακινήσεων. Αυτή τη στιγμή δεν δείχνουμε να τα καταφέρνουμε”.

Για το αν θα υπάρχουν μπλόκα: “Ναι, θα υπάρχουν παντού. Θα ξεκινήσουν από την εθνική οδό. Θα γίνεται έλεγχος και στα διόδια. Όπου εντοπίζεται μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, θα υπάρχει άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων. Τώρα αν κάποιος ως ελεύθερος πολίτης επιχειρήσει να πάει ένα ταξίδι στην Στερεά Ελλάδα, δεν μπορεί κανείς να του το απαγορεύσει. Αλλά δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, θα υπάρχει έλεγχος και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς διαρκείας. Ο έλεγχος θα ξεκινάει από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου”.

Για το τι ομάδα είναι: “Δεν θέλω να πω. Αγαπάω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Θα πάνε όλα καλά. Οι φίλοι μας στην Θεσσαλονίκη ,που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να καθίσουν να δουν τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη και όλα καλά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.