, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σκλεναρίκοβα με την κόρη της

Το πασίγνωστο μοντέλο, Adriana Sklenarikova, τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μητέρα στα 46 της φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μοντέλο έκανε γνωστά τόσο τα νέα της εγκυμοσύνης της όσο και της γέννας μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια, στις 17 Αυγούστου έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό στο Μονακό ένα υγιέστατο κοριτσάκι αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα της, Nina.

Πριν μερικές ώρες η καλλονή δημοσίευσε φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match όπου φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τη μικρή Nina σχολιάζοντας, «Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον θησαυρό μου, την κόρη μου Nina, τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου!».

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό περιέγραψε τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός, «Βρισκόμουν σε δείπνο με τον σύζυγό μου και κάποιους φίλους όταν άρχισαν οι συσπάσεις μου. Φύγαμε αμέσως καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ήταν 11 το βράδυ και ο Aram με πήγε στο μαιευτήριο. Ο Aram παρέμενε όλη την ώρα μαζί μου. Κάποια στιγμή πήγε να λιποθυμήσει και οι νοσηλευτές αντί να προσέχουν εμένα στράφηκαν σε εκείνον».

Η Andriana Sklenarikova και ο Αρμένιος επιχειρηματίας Aram Ohanian, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στο Μαρακές του Μαρόκο και μεταξύ των καλεσμένων τους ήταν αρκετοί τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί αστέρες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.