, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δράμα: Ολικός παγετός με την θερμοκρασία να φτάνει τους -22…

Ηλιοφάνεια και παγωνιά σε όλη την περιοχή του Ν. Δράμας. Ολικός παγετός στο Νευροκόπι -22 έδειξε το θερμόμετρο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δράμα

Ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την περιοχή της Δράμας με το τσουχτερό κρύο να συνεχίζεται αμείωτο. Το βράδυ θα έχουμε συννεφιά, ενώ για το πρωί της Τετάρτης προβλέπεται ασθενής χιονόπτωση, αλλά σύντομα θα γυρίσει σε βροχή. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για την Πέμπτη, με πιθανή χιονόπτωση και βροχές. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -8 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 2 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -3 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -5 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 80% – 43% – 91%. Άνεμοι Δ το πρωί 1 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

Κ. Νευροκόπι

Στο Νευροκόπι θα υπάρχει ηλιοφάνεια με ολικό παγετό σήμερα σε όλη την περιοχή. Σταθερά κάτω από το μηδέν το θερμόμετρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει καταγράψει -22 β C τα ξημερώματα! Συννεφιά από το απόγευμα, ενώ για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νέες χιονοπτώσεις στην περιοχή. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -12 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους -1 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -6 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -8 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 76% – 55% – 78%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και Δ αργότερα έως 3 μπφ.

Παρανέστι

Σήμερα το πρωί στο Παρανέστι θα έχουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να παραμένει σταθερά κάτω από τους 0 β. C. Συννεφιά το βράδυ, ενώ για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νέες χιονοπτώσεις με πιθανή αλλαγή σε βροχή τις μεσημβρινές ώρες. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -8 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 0 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -5 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -8 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 68% – 45% – 81%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα έως 2 μπφ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.