, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οργανισμός Τουρισμού – Fraport Greece: Νέες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Στη βάση μιας διευρυμένης συνεργασίας για θέματα τουριστικής προβολής και τουριστικής ανάπτυξης που είχε δρομολογηθεί από το 2018 συναντήθηκαν χθες εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και της Fraport Greece.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, ανακοινώθηκαν δύο νέες αεροπορικές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με Κίεβο και Λονδίνο μέσω της Wizz Air,της Ουγγρικής low cost αεροπορικής εταιρίας που συνδέει τα τελευταία τρία χρόνια τη Βουδαπέστη και το Κουτάισι Γεωργίας με τη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 20 Μαίου και από την 1η Ιουλίου από το  Luton του Λονδίνου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η Πρόεδρος-Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΤΘ κος Σωκράτης Κίρτσιος (Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης), ο κος Κωστής Χαντζαρίδης (Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας) και ο κ Χάρης Αλεξόπουλος (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης). Από την Fraport Greece συμμετείχαν ο γεν. διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ Γιώργος Βήλος και η γενική διευθύντρια marketing της εταιρείας κα Κατερίνα Πολλάτου.
Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση η Πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου η συνεργασία Fraport Greece και Οργανισμού θα συνεχιστεί με νέες δράσεις προβολής του τουριστικού προιόντος της Θεσσαλονίκης ενώ από την πλευρά της εταιρίας έγινε γνωστή η πρόθεση να ενταχθεί αυτή στα συνδρομητικά μέλη του Οργανισμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.