, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Αρναούτογλου μιλάει για όλα: Τα κιλά που πήρε, η απουσία του Σταρόβα και το Nomads

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην late night ζώνη του ΑΝΤ1 με το «The 2night show».

Το «The 2night show» επιστρέφει. Είναι το αγαπημένο σου «παιδί» μαζί με τον «Όμορφο κόσμο» να φανταστώ;
«Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου «παιδιά», γιατί μου αρέσει σαν φιλοσοφία το late night παγκοσμίως. Τον πρώτο πιλότο για late night τον έκανα το 2000 στον ΑΝΤ1 με διευθυντή τον Γιάννη Λάτσιο. Δηλαδή πριν από περίπου 19 χρόνια. Σου το λέω αυτό για να σου δείξω πριν από πόσα χρόνια το είχα στο μυαλό μου και μου άρεσε αυτό το concept»
Γιατί δεν «χώρεσες» στο πρώτο μισό της σεζόν;
«Γιατί έχω παχύνει αρκετά. Σοβαρά τώρα, έχω βάλει πολλά κιλά. Τις τελευταίες ώρες ξεκίνησα δίαιτα»
Η συνταγή του σόου θα είναι η γνωστή; Με επώνυμους καλεσμένους και παιχνίδια λίγο πριν ή λίγο μετά από συνέντευξη; Ο Σταρόβας γιατί δεν θα είναι και τι διαφορετικό θα δούμε φέτος;
«Ο Σταρόβας δεν θα είναι γιατί τις ημέρες της εκπομπής παίζει στο θέατρο. Στη θέση του Σταρόβα έρχονται οι «wixers», από το διαδικτυακό κανάλι Netwix. Είναι τρία παιδιά, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης, γεμάτα τρέλα και με πολύ χιούμορ. Και ακόμα κι αν κάποιος στο Netwix τους θεωρεί σκληροπυρηνικούς και όχι πολύ τηλεοπτικούς αλλά πιο πολύ ιντερνετικούς εμείς βρήκαμε τη συνταγή και τους κάναμε και τηλεοπτικούς»
Σου αρέσει το φετινό «nomads»;
«Επειδή το «Nomads» βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν σχολιάζω ποτέ προγράμματα και συναδέλφους την ώρα της προβολής. Όταν τελειώσει, θα σου πω ό,τι θέλεις»
Στο ραδιόφωνο σε ποια σεζόν βρίσκεστε συνεχόμενα στον αέρα; Αυτή την εκπομπή την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ωστόσο, τι αγαπάς περισσότερο, το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση;
«Και στα δύο θέλω πάντα να είμαι ο εαυτός μου, όποιο και αν είναι το τίμημα. Η διαφορά είναι πως όταν παχαίνεις στο ραδιόφωνο δεν σου το λένε. Είναι η έβδομη συνεχόμενη ραδιοφωνική σεζόν στον Sfera 102,2 και ειλικρινά νομίζω ότι βιώνουμε μια από τις καλύτερες χρονιές μας. Τα νούμερα ακροαματικότητας μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους όπως και τα καλά λόγια που ακούμε από τον κόσμο. Η σχέση μας με το ραδιοφωνικό κοινό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Και γι’ αυτό είμαστε ευγνώμονες και εγώ και ο Γιώργος Λιανός η Νάνσυ Αντωνίου, ο Παναγής Τζωρτζάτος και ο ηχολήπτης μας ο Νίκος Καλούδης»
Θα γράψεις δεύτερο βιβλίο;
«Κάποια στιγμή, νομίζω πως ναι» εξήγησε στην Real.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.